Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

MOON HOSTEL

Adres obiektu Krupnicza 6-8 (WEJŚCIE OD UL. KAZIMIERZA WIELKIEGO, 50-075 Wrocław
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.7
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.8
Wyżywienie 3.6
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Grażyna Wolska
Dodano: 2017-09-19
Pobyt od: 2017-08-21 do 2017-08-26 IP: xxx.13.233.33
 
 
   

Bardzo polecam, gdyż jest czysto, wygodnie i z miłą obsługą. Przynajmniej raz w roku będę korzystała z usług tego hostelu, bo i cena niewygórowana i w samym centrum.


Grażyna Wolska - opinia o obiekcie MOON HOSTEL Grażyna Wolska - opinia o obiekcie MOON HOSTEL Grażyna Wolska - opinia o obiekcie MOON HOSTEL
 
 

witold dudziak
Dodano: 2017-02-12
Pobyt od: 2017-02-04 do 2017-02-05 IP: xx.173.30.121
 
 
   

dziekuje bardzo milej i pomocnej Pani Edycie z Hostelu Moon Wroclaw za pomoc w rezerwacji zgodnie z potrzebami i w przyspieszonym terminie!obiekt z mila atmosfera,sterylnie czysty i przyjazny dla gości!wazne tez,ze jest dzialajaca winda!


 
 

Malgorzata
Dodano: 2016-01-19
Pobyt od: 2016-01-17 do 2016-01-18 IP: xx.197.88.10
 
 
   

Bardzo miła obsługa,czyściutko.Plusem jest zakaz palenia na terenie obiektu.Rzut beretem do Rynku.Bardzo polecam.


 
 

Janusz
Dodano: 2016-01-19
Pobyt od: 2016-01-17 do 2016-01-18 IP: xx.197.88.10
 
 
   

Bardzo miła obsługa,czysto.Przy samym Rynku. Polecam.


 
 

Aga
Dodano: 2015-02-09
Pobyt od: 2014-01-22 do 2015-01-24
 
 
 

Z początku się denerwowałam bo nie mogłam go znaleźć ale w końcu się udało. Zły początek to był jednak jedyny negatyw tego pobytu. Lokalizacja super, pokoje ładne i czyste no i to nocne życie Wrocławia fajnie:)


 
 

Kuba
Dodano: 2014-05-07
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-05
 
 
   

Świetna lokalizacja, naprawdę miła obsługa. Pokoje schludne i zadbane. Kuchnia z możliwością zrobienia sobie czegoś do jedzenia, samo zaopatrzenie kuchni może mogłoby być trochę bogatsze, ale to już raczej czepianie się naprawdę drobnych szczegółów. Zdecydowanie polecam!


 
 

Kamila
Dodano: 2013-08-24
Pobyt od: 2013-08-13 do 2013-08-18
 
 
 

Jedyny minus to mała tablica przy wejściu, po tym kłopocie już same pozytywy. Cena jak na Wrocek bardzo przystępna, pokoje czyste, łazienki zadbane (świeże ręczniki). Akurat mieliśmy jeden dzień gorszej pogody i przydała się PlayStation...


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wrocław w przewodniku

Jarmarki bożonarodzeniowe w Polsce

Jarmarki świąteczne w Polsce

Okres przedświąteczny obfituje w wydarzenia z bożonarodzeniowym klimatem. Wiele miast decyduje się na organizację wspaniałych jarmarków.

Spotkanie z wrocławskimi krasnalami

Spotkanie z wrocławskimi krasnalami

To nie przypadek, że akurat stolica Dolnego Śląska jest nazywana miastem krasnali.

Wrocław pod lupą

Wrocław pod lupą [INFOGRAFIKA]

Zebrane w formie czytelnej infografiki informacje o Wrocławiu w pigułce, podzielone na 5 kategorii.

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

Pełen atrakcji, kolorowy, tętniący życiem i gościnny. Taki jest Wrocław. Oto 7 powodów, dla których to idealny kierunek na weekendowy wypad.

Akrylowy tunel

Afrykarium we Wrocławiu

Rekiny, hipopotamy i inni mieszkańcy środowiska wodnego Czarnego Lądu czekają na odwiedzających we wrocławskim Afrykarium.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie