Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

MOON HOSTEL

Adres obiektu Krupnicza 6-8 (WEJŚCIE OD UL. KAZIMIERZA WIELKIEGO, 50-075 Wrocław
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.7
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.8
Wyżywienie 3.6
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Grażyna Wolska
Dodano: 2017-09-19
Pobyt od: 2017-08-21 do 2017-08-26 IP: xxx.13.233.33
 
 
   

Bardzo polecam, gdyż jest czysto, wygodnie i z miłą obsługą. Przynajmniej raz w roku będę korzystała z usług tego hostelu, bo i cena niewygórowana i w samym centrum.


Grażyna Wolska - opinia o obiekcie MOON HOSTEL Grażyna Wolska - opinia o obiekcie MOON HOSTEL Grażyna Wolska - opinia o obiekcie MOON HOSTEL
 
 

witold dudziak
Dodano: 2017-02-12
Pobyt od: 2017-02-04 do 2017-02-05 IP: xx.173.30.121
 
 
   

dziekuje bardzo milej i pomocnej Pani Edycie z Hostelu Moon Wroclaw za pomoc w rezerwacji zgodnie z potrzebami i w przyspieszonym terminie!obiekt z mila atmosfera,sterylnie czysty i przyjazny dla gości!wazne tez,ze jest dzialajaca winda!


 
 

Madzia
Dodano: 2016-02-15
Pobyt od: 2015-08-14 do 2016-02-15 IP: xx.249.93.139
 
 
  

Schludnie i czysto,miła obsługa,spokojnie.Blisko do Rynku. Polecam ;)


 
 

Malgorzata
Dodano: 2016-01-19
Pobyt od: 2016-01-17 do 2016-01-18 IP: xx.197.88.10
 
 
   

Bardzo miła obsługa,czyściutko.Plusem jest zakaz palenia na terenie obiektu.Rzut beretem do Rynku.Bardzo polecam.


 
 

Janusz
Dodano: 2016-01-19
Pobyt od: 2016-01-17 do 2016-01-18 IP: xx.197.88.10
 
 
   

Bardzo miła obsługa,czysto.Przy samym Rynku. Polecam.


 
 

Kuba
Dodano: 2016-01-18
Pobyt od: 2016-01-07 do 2016-01-08 IP: xx.7.196.78
 
 
 

Wszystko kolorowe jak na zdjęciu – nam się podobało. Szukaliśmy z chłopakiem spokojnego miejsca i to się nam udało. Dało się wyspać no i do centrum było niedaleko.


Kuba - opinia o obiekcie MOON HOSTEL
 
 

Aga
Dodano: 2015-02-09
Pobyt od: 2014-01-22 do 2015-01-24
 
 
 

Z początku się denerwowałam bo nie mogłam go znaleźć ale w końcu się udało. Zły początek to był jednak jedyny negatyw tego pobytu. Lokalizacja super, pokoje ładne i czyste no i to nocne życie Wrocławia fajnie:)


 
 

Kinga
Dodano: 2014-05-28
Pobyt od: 2014-04-01 do 2014-04-05
 
 
 

Pokoje czyste, kuchnia dobrze wyposażona, łazienki ok. rano było trochę tłoczno ale były chyba jakieś targi, bo wszyscy o tym mówili. Ja na szczęście zrobiłam rezerwację wcześniej, bo chyba obłożenie mają niezłe nawet poza sezonem – to też raczej dobrze o nich świadczy.


Kinga - opinia o obiekcie MOON HOSTEL
 
 

Kuba
Dodano: 2014-05-07
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-05
 
 
   

Świetna lokalizacja, naprawdę miła obsługa. Pokoje schludne i zadbane. Kuchnia z możliwością zrobienia sobie czegoś do jedzenia, samo zaopatrzenie kuchni może mogłoby być trochę bogatsze, ale to już raczej czepianie się naprawdę drobnych szczegółów. Zdecydowanie polecam!


 
 

marek
Dodano: 2013-12-20
Pobyt od: 2013-12-06 do 2013-12-08
 
 
  

Przyjemnie, czysto, kolorowo, widać że jest w miarę nowy albo niedawno odnowiony. W niewielkich pieniądzach a w samym centrum – rynek rzut beretem


marek - opinia o obiekcie MOON HOSTEL

Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wrocław w przewodniku

Jarmarki bożonarodzeniowe w Polsce

Jarmarki świąteczne w Polsce

Okres przedświąteczny obfituje w wydarzenia z bożonarodzeniowym klimatem. Wiele miast decyduje się na organizację wspaniałych jarmarków.

Spotkanie z wrocławskimi krasnalami

Spotkanie z wrocławskimi krasnalami

To nie przypadek, że akurat stolica Dolnego Śląska jest nazywana miastem krasnali.

Wrocław pod lupą

Wrocław pod lupą [INFOGRAFIKA]

Zebrane w formie czytelnej infografiki informacje o Wrocławiu w pigułce, podzielone na 5 kategorii.

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

Pełen atrakcji, kolorowy, tętniący życiem i gościnny. Taki jest Wrocław. Oto 7 powodów, dla których to idealny kierunek na weekendowy wypad.

Akrylowy tunel

Afrykarium we Wrocławiu

Rekiny, hipopotamy i inni mieszkańcy środowiska wodnego Czarnego Lądu czekają na odwiedzających we wrocławskim Afrykarium.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie